Analizam reclame la cafea (XIX)

Later update: Am luat Licenta cu nota 9 🙂

In ultimul timp n-am mai facut recomandari la cafeluta de luni din lipsa de timp, nu pentru ca devoratorii de publicitate ar fi fost in criza de idei sau subiecte.

Acestea fiind spuse, in cazul in care nu ati apucat sa le cititi, la cafeaua de luni dimineata v-am pregatit niste articole interesante culese de pe cateva bloguri:

Denisuca a scris despre reclamele enervante pe care nu mai vrea sa le vada niciodata. Una dintre ele este cea la servicii de cazare Tourneo, pe care personal o consider cea mai proasta reclama din 2011.

Anda Elena a scris despre capsunile atent selectionate de coana Chiva si puse in iaurtul Covalact de tara. Prea bun, prea ca la tara! Asa o fi?

Mihaela Ignat a adunat o colectie de replici si sloganuri mai mult sau mai putin inspirate, din reclamele romanesti.

In incheiere, pentru ca reclama a fost modificata intre timp, poate stie cineva raspunsul la intrebarea lui Alecu Racoviceanu: Până la urmă, Vitali o avea mică sau foarte mică?

In timp ce voi cititi acest articol eu sunt in drum spre Brasov, sau poate chiar in sala de examen. Astazi dau Licenta, asa ca tineti-mi pumnii. Adaptat noilor directive impuse de catre Ministerul Invatamantului, examenul se desfasoara intr-o sala de clasa prevazuta cu 4 camere cu senzori de miscare si 8 (opt) supraveghetori care patruleaza mai ceva ca cei din garda de la Palatul Buckingham.

6 comments to Analizam reclame la cafea (XIX)

Leave a Reply