Analizam reclame la cafeaua de luni dimineata


In cazul in care nu ati apucat sa cititi aceste subiecte saptamana trecuta, la cafeaua de luni dimineata v-am pregatit niste articole interesante culese de pe cateva bloguri.

Desi nu toti trateaza pe blogurile personale subiectul publicitate, si-au facut totusi timp sa analizeze si sa comenteze o parte din reclamele proaste pe care le vedem in fiecare zi la televizor. Lectura placuta.

Denisuca ne reaminteste despre creativitatea celor de la Agricola Bacau si a lor reclama la puiul familist, ala cu patru pulpe.

Ghidulescu ne prezinta in imagini realitatea din fast food-uri. Cum arata produsul in reclama tv si ce primim de fapt?

De pe blogul IQAds aflam ca azi este ultima zi in care mai puteti trimite filmuletele pentru Grand Spoof. Totodata puteti vedea parodiile care au intrat in concurs.

1 comment to Analizam reclame la cafeaua de luni dimineata

 • Harry

  Nu vreau sa fiu interpretat gresit dar chiar nu suport stadiul in care am ajuns. De ce sa promovam oamenii subculti. Revenind si la postarea mea de pe blog „Chiar atât de mult s-a îndobitocit lumea? Nu mai prinde reclama dacă nu se adaptează replicile unui…(nu ştiu cum să-l cataloghez ca să nu-l doară, că am vazut că e băiat sensibil) incult cu figuri de băiat de cartier ”
  Acest lucru m-a frapat. Oare doar acesti oameni au inceput sa ne reprezinte?
  Daca da… atunci sa nu ne mai miram ca francezii au catalogat salutul nostru ceva gen: „Da-mi si mie…” Sa nu ne mai miram ca italienii pe toti ne catalogheaza hoti. Sa nu ne mai miram ca germanii ne considera groapa lor de gunoi (strict la autoturisme ma refer aici). Sa nu ne mai mire faptul ca multi ne subestimeaza (locuitori ai Uniunii Europene). Nu ar trebui sa ne mai mire faptul ca americanii ne iau la misto pentru produsele fabricate de noi.
  Pana la urma ne-o facem cu mana noastra din cate vad.
  Ar trebui schimbat ceva in mentalitatea noastra, sa ne recuperam mandria (ca popor), sa promovam elitele… Deja, cred ca, pentru comentariul asta imi voi lua multe injuraturi.

Leave a Reply