Apetito, branza care se lipeste de cerul gurii

Prima data cand am vazut reclama Apetito am crezut ca e o reclama a ministerului muncii care promovează angajarea persoanelor cu handicap. Cateva zile mai tarziu am revazut spotul, dar de data aceasta am prins doar sfarsitul: „Apetito cu smantana adevarata”. Intre timp reclama Apetito a fost incarcata pe youtube, asa ca era pacat sa nu scriu doua trei randuri pe blog.

Din cate stiam eu, reclamele la food ar trebui să-ti stimuleze apetitul, ori reclama Apetito nu prea reuseste. De fapt nu prea am inteles de ce tin branza topita in gura si nu o inghit, dar poate-mi explica cineva intr-un comentariu, cine stie poate chiar cineva care a lucrat la acest spot. De cele mai multe ori, imaginea unor persoane cu gura plina, molfaind si scremand niste pseudoarticulari nu ma face pe mine consumatorul de reclame sa dau buzna in supermarket sa caut la raft Apetito.

OK, dialogul dintre cei doi este amuzant, reclama este haioasa dar nu cred ca e suficient pentru a genera vanzari. Cel putin pe mine nu m-au convins.

6 comments to Apetito, branza care se lipeste de cerul gurii

Leave a Reply