Aveti condimente Cosmin?

De 2 zile, pe orice canal as schimba o vad pe Andreea Marin in reclama pentru condimente Cosmin de la Fuchs. Acum sa nu ma intelegeti gresit, n-am nimic cu femeia, mai ales ca e moldoveanca de-a mea din Neamt, dar parca prea e trasa de par reclama asta.

In cazul in care nu ati apucat s-o vedeti:

Am sa punctez doar lucrurile care nu mi se par mie in regula:

Andreea Marin imbracata extrem de elegant, mult prea pretentios pentru o asemenea reclama, cu ochelari de soare, pantofi cu toc cui, si manusi din dantela, a iesit la cumparaturi. Nu pot sa nu remarc contrastul dintre doamnele care apar in spot, femei trecute de prima tinerete, imbracate casual, cu sacose de rafie in mana si Andreea Marin care vine la aprozar tinand in mana o poseta plic.

Intra intr-un magazin de legume fructe, de moda veche, unde toata marfa arata bine, proaspata si naturala si cere leustean de gradina. Da da, leustean de gradina pentru ca moldovencele prin excelenta sunt niste bucatarese desavarsite, iar borsul fara leustean e ca micul fara mustar. Dar sa revenim, cere leustean si in loc sa primeasca o legatura proaspata culeasa pe roua din gradina, primeste leustean uscat, la plic.

Asta nu mi-a placut, dar probabil i-au dat la plic pentru ca n-ar fi incaput in poseta. Sau poate nu dadea bine ca o doamna distinsa, imbracata atat de elegant sa mearga pe strada cu o legatura de leustean in mana. Pentru ca nu-i asa, cum sa asortezi leusteanul la un ceas Piazza de la Swarovski?

Nu mi-a placut reactia figurantelor care se stransesera in aprozar ca la circ. Ele in mod normal terminasera de facut cumparaturi, de altfel la inceputul reclamei ele ieseau din magazin, dar curiozitatea … Mai aveau putin si-i cereau zanei autografe.
Nu am inteles cine e doamna blonda, care este rolul ei in acesta reclama si de ce se bucura.

De fiecare data cand vedeam reclama mi se parea foarte cunoscuta figura vanzatoarei. Am pierdut cateva ore din viata incercand sa-mi amintesc unde am mai vazut-o. Si mi-am amintit, acum cativa ani a aparut intr-o reclama pentru lichiorul de visine Crai.

8 comments to Aveti condimente Cosmin?

Leave a Reply