Bogdan Naumovici recomanda Ciuc Premium

O reclama de-a dreptul geniala care, la fel ca Aqua Carpatica a deranjat multa lume. Imi place spotul pentru ca scoate in evidenta slabiciunile si aviditatea consumatorilor de bere din Romania.

Exista 1000 de motive pentru care se bea bere:

Unii o beau ca sa iasa cu prietenii, iar altii pentru ca tin la traditie.

Unii o beau ca sa scape de sef sau ca sa-l faca sa rada.

Unii beau bere indemnati de prieteni imaginari.

Pentru unii berea merge doar cu fotbalul sau numai la un gratar si sunt si mai multi aceia care o beau pentru ca este la promotie.

Ciuc Premium este berea care se bea pentru gust.

Ciuc Premium are si o reclama pentru online cu Bogdan Naumovici in rolul principal.

Naumovici parodiaza si face bascalie de toate cliseele din lumea berii de la noi: fotbal, prieteni adevarati, prieteni imaginari, traditie, promotie, apa cristalina de la munte. De cele mai multe ori reclamele sunt niste povesti care ne distrag atentia de la ce conteaza cu adevarat: produsul. Berea Ciuc a reusit prin aceasta reclama sa scoata in evidenta calitatea produsului.

Vor exista in continuare oameni care vor bea bere pentru ca e la promotie, pentru ca tin la traditie, pentru ca merge cu fotbalul sau la un gratar, ori indemnati de prieteni imaginari.

Ciuc Premium este berea care se bea pentru gust.

1 comment to Bogdan Naumovici recomanda Ciuc Premium

  • Chiar nu stiam de reclama asta, dar este intradevar geniala! Surprinde toate chestiile amuzante din reclamele de la bere. Apropo, o stii pe cea de la Heineken? Enjoy Heineken Responsibly. Arata ca le pasa, oarecum, de ceea ce se intampla in jur, inafara casei. Nu aduc ei cea mai mare contributie in protejarea soferilor inconstienti si a masinilor lor, dar macar pun o piatra la baza acesteia.

Leave a Reply