Cand nu avem inspiratie furam de la altii

Textul integral, si fara sa citam sursa ca dureaza prea mult sa trimitem o solicitare pe mail sau sa punem un link catre articolul original. Avem pretentii de mari jurnalisti dar nu suntem in stare sa scriem un text, sa avem propria opinie, sa fim critici sau amuzanti in exprimare.

De multe ori parerile noastre sunt de fapt parerile altora, pentru ca atunci cand trebuie sa asternem pe foaie cateva randuri ne dam seama ca subiectul ne depaseste sau inspiratia a ramas pe terasa la o bere. Si atunci cautam pe google sa vedem ce au scris altii despre acel subiect. Citim cateva articole pe bloguri si gasim unul care ne place atat de mult incat il luam integal cu copy/paste. Fara a cita sursa, desigur.

In prima imagine este un print screen dupa articolul original, scris de mine si publicat pe blog in data de 2 octombrie, articol in care analizam ultima reclama BCR.

Iar aceasta este o captura de pe Jurnal Giurgiuvean articol scris in data de 12 octombrie si semnat Dana D.

Se spune ca oamenii adevarati, aia care au caracter si coloana vertebrala, au puterea de a recunoaste atunci cand au gresit, sau cand sunt prinsi cu mâța in sac. Asa ca doamna Dana D. daca sunteti un om de onoare astept sa va cereti scuze pentru acest furt intelectual.

7 comments to Cand nu avem inspiratie furam de la altii

Leave a Reply