Candva, reclamele erau amuzante

Reclamele tv nu au fost mereu atat de proaste cum sunt cele din ultimii ani. Privind in urma, a avut si publicitatea anii sai de glorie, uite chiar azi am dat de o reclama de prin 2005 care a fost un adevarat viral la vremea ei.

Va marturisesc sincer ca nu ma numar printre cei care apreciaza  reclamele Batman si Cat e halatul? Stiu ca au miliarde de vizualizari, stiu ca toata lumea spune ca sunt cele mai tari reclame romanesti, … mie nu-mi plac. O prefer pe cea de mai jos si o consider cu cativa ani lumina peste reclama Batman.

Tac pac, cheltuiala mare

Reclama se termina cu Acum am un restaurant d`asta chinezesc, mancaruri traditionale: mici, pizza … d`astea. Si ce sa vezi, marele patron de restaurant s-a gandit sa-si rotunjeasca veniturile organizand nunti si cumatrii, punandu-si la dispozitie localul. Doar ca … este o mica problema:

Valsul miresei pe tavan

Reclama la vopseaua lavabila Innenweiss incearca sa scoata in evidenta beneficiile pe care le ofera noul ambalaj. Capacul cu gratar inclus permite dozarea corecta a vopselei, fara a mai fi nevoie de cumpararea unui gratar special, iar timpul si costurile sunt reduse.

A, sa nu uit, actorul principal din cele doua reclame se numeste Daniel Stanciu.

 

3 comments to Candva, reclamele erau amuzante

Leave a Reply