Care este cea mai buna bere cu lamaie?

Am scris de cateva ori pe blog ca nu sunt un consumator de bere, iar in putinele mele derapaje beau doar Beck`s Green Lemon si Golden Brau fara alcool. Si daca tot am amintit de Golden Brau simt asa nevoia sa le mai dau un sfat, ca pe primul l-au urmat intocmai, semn ca imi citesc blogul. Poate n-ar fi rau sa scoateti Golden Brau fara alcool la PET, macar pe timpul verii. Ati fi primii care lanseaza un astfel de produs iar succesul ar fi garantat.

Nu-mi place gustul amar, probabil acesta este motivul principal pentru care nu beau bere. Prefer in schimb berea cu lamaie si pana sa ajung la Beck`s Green Lemon le-am incercat pe toate, de la Redd`s la Zipfer Lemon, de la Tuborg Lemon si Tuborg Tropical, pana la Holsten Lemon. Nici una din cele enumerate nu a reusit s-o detroneze pe Beck`s.

De cateva zile ruleaza pe tv o reclama la Ciuc Radler, n-am gasit-o pe youtube pentru ca agentia care se ocupa de online a fost ocupata cu altceva. Mai mult decat atat, n-am gasit nici produsul la raft, desi credeti-ma, am cautat in cateva magazine. Desi mi-am exprimat in cateva randuri pe blog preferintele pentru berea cu lamaie, n-am primit nici produsul in teste asa cum l-au primit unii bloggeri, intr-un cos de nuiele cu garnitura de lamai. Eram doar curios ce gust are.

P.S. Nu beau bere, dar stiu in schimb sa apreciez un pahar de vin bun.

12 comments to Care este cea mai buna bere cu lamaie?

Leave a Reply