Cel mai bun pret de pe pamant

Aqua Carpatica s-a lansat in noiembrie printr-o reclama tv foarte controversata, avand drept  slogan: Cea mai pura apa minerala din lume. Concurenta a facut spume la gura, au sarit in sus ca nu e corect, tocmai acum in pragul sarbatorilor cand isi facusera si ei planuri… Au testat, au verificat, s-au sfatuit, s-au dat de 3 ori peste cap si au descoperit ca doar apa minerala Carpatica nu are nitrati, apa plata are.

N-am inteles ce relevanta are descoperirea lor, atata timp cat in reclama nu se pronunta „apa plata”, sloganul fiind „Cea mai pura apa minerala din lume”. Asa ca, s-au dus cu jalba la CNA. Rezultatul: reclama va fi modificata prin introducerea cuvantului „carbogazoasa”.

Sloganul „Cea mai pura apa minerala din lume”, ramane. De ce? Pentru ca e dovedit. Pentru ca intr-adevar Aqua Carpatica este singura apa minerala din lume fara nitrati.

De cateva saptamani se difuzeaza pe toate posturile de televiziune o reclama la complexul rezidential Confort City. E reclama aia in care un tanar ne spune: „in liceu eram cel mai inalt, cel mai bun la mate si cel mai rocker, iar sotia mea era cea mai fitoasa…” Bravo lui, sa fie sanatos, desi amanunte din viata lui chiar nu ma interesau. Dati click pe poza.

Mi-a atras atentia sloganul acestei reclame: Cel mai bun pret de pe pamant. Din punctul meu de vedere, cand sustii asemenea lucru inseamna ca ai facut studii serioase si intr-adevar, nicaieri in lume nu exista cineva care sa vanda la un pret mai mic. Daca exista, inseamna ca e o reclama mincinoasa.

Facand o comparatie intre cele doua reclame prezentate mai sus, nu pot sa nu remarc faptul ca, daca in cazul Aqua Carpatica, reclama si sloganul „au deranjat”, sloganul din reclama celor de la Confort City „nu deranjeaza” pe nimeni. Nici macar pe cei de la CNA.

5 comments to Cel mai bun pret de pe pamant

 • Octav

  Bravo! te-au indoctrinat si pe tine cei de la Carpatica. Lasa-ma sa cred ca nu e SINGURA din lume fara nitrati. Ei au gasit o nisa ca sa poata intra pe piata – si au profitat la maxim de ea. Mai sunt si alte exemple de „patrundere pe piata” care nu au fost tocmai ortodoxe – una dintre ele este exemplul lui Tnuva, si tot scandalul iscat in jurul unui jucator important – Danone.
  Deci concluzionez – te-au „facut” astia de la Carpatica!

 • Reclame Tv

  Octav, aici era vorba de sloganul „Cel mai bun pret de pe pamant” al celor de la Confort City si de faptul ca CNA face ce stie mai bine, adica doarme.

 • Cristi L

  Stiti cumva unde pot gasi clipul cu pricina?
  Va multumesc.

 • Reclame Tv

  Si eu il caut. Din pacate cei de la Confort City nu au avut pe cineva care sa se ocupe de asta …

 • avemblog.net

  Cel mai bun pret de pe pamant | Reclame TV…

  Cel mai bun pret de pe pamant la Confort City. Mi-a atras atentia sloganul acestei reclame: Cel mai bun pret de pe pamant. Din punctul meu de vedere, cand sustii asemenea lucru inseamna ca ai facut studii serioase si intr-adevar, nicaieri in lume nu ex…

Leave a Reply