Chiar nu mai vine nimeni la casting?

Am scris deja 5 articole argumentate despre castingul pentru reclame tv, cu poze, filmulete si ma intrebam de fiecare data, retoric desigur: Chiar nu mai vine nimeni la casting? Intreb si acum pentru ca, dupa cum veti vedea din spoturile si capturile de mai jos, in reclame apar mereu aceiasi oameni.

Luna trecuta s-au difuzat simultan, uneori in acelasi calup publicitar, doua reclame, la Bancpost si la Leroy Merlin. Interesant faptul ca in ambele reclame aparea acelasi personaj, in reclama pentru Leroy Merlin chiar avea dublu rol.

Pe domnul din imagine l-am vazut prima data in reclama pentru berea Neumarkt, vi-l amintiti desigur pentru replica geniala care avea sa devina viral: Domnu`, va servim un parafiltrat? Ei bine, de la endorser pentru bere a trecut la detergenti, mai exact l-am vazut in reclama Bonux.

Tot in luna martie, dar pentru o scurta perioada s-a difuzat reclame Baumax. Replica lui era: Cand ma vad, toate fetele sar pe mine, parca am magnet. Fetelor dati click pe link pe propria raspundere. De cateva zile acestui Fat Frumos i s-a mai dat o sansa, asa ca in reclama pentru vopseaua Duraziv joaca rolul de zugrav.

Ma deranjeaza la maxim reclama Parasinus vanatorii de raceala. Cu toate acestea nu am putut sa nu remarc prezenta in acest spot a unui personaj despre care am mai scris pe blog. Viore, specialist in malt a aparut in reclama Golden Brau dar si in reclama la bere Ciuc. Acum nu stiu daca durerile de cap se datoreaza consumului excesiv de bere, sau a racit pentru ca a baut bere rece, oricum il ajua vanatori de raceala cu un Parasinus.

14 comments to Chiar nu mai vine nimeni la casting?

 • :)))))))))) Ahahahahaha, ești așa figură cu ”nu mai vine nimeni la casting”, tu chiar ai ochi pt asta. Știu că ți-am mai zis, dar e foarte tare ”abilitatea” ta:D

 • E plictisitor sa ii tot revezi. Reclamele isi pierd din originalitate cand vezi aceleasi mutre si la bere, si la vopsea si la medicamente! Lumea o veni la castig, dar nu vor astia sa faca casting 😛

 • cred ca se merge pe pile:))

 • Cred ca se merge cu aceiasi oameni, ca echipa, pentru ca deja ei sunt familiarizati cu „meseria asa”.

 • Catalin Delca

  Servus!!:P mai sincer sunt foarte interesant de partea asta a lumii…cu toate ca ma si ocup cu „actoria” in orase mici ma refer;)) ce sa zic …spune-mi ce trebuie sa fac si o sa fac :)) Respect!:P

 • Mie doar „specialistul” Viorel mi-a creat o senzatie de deja-vue, ceilalti nu i-am observat. Felicitari pentru atentie!!!

 • Mirela

  despre ce este vorba aici ca eu tot nu am inteles ce casting vrei sa faci?

  • Constantin

   Eu nu fac nici un casting, in articol era vorba despre agentiile de publicitate care folosesc mereu aceiasi actori in reclame.

 • Ionescu Sandra

  Buna ziua,

  Am citit postarile in legatura cu persoanele din reclamele tv. As dori sa pot participa la castinguri pentru prezentari de reclame dar nu stiu cui sa ma adresez.Daca aveti informatii astept raspuns de la dumneavoastra.
  Va multumesc

 • Dan

  Foarte tare articolul. Adevarul e ca atunci cand esti agasat zi de zi cu aceleasi reclame obositoare, e greu sa nu incepi sa observi detalii de genul asta :-)) Apropos, stie careva daca exista un site unde s-ar gasi informatii despre toate casele care fac reclamele TV in Romania si cu ce reclame le apartin fiecareia? Nu de alta, dar unele reclame sunt chiar reusite si le poti vedea de mai multe ori, in schimb altele sunt asa de agasante incat iti vine sa te duci in primul supermarchet si sa le sabotezi porcariile pe care le promoveaza. Si am o mare banuiala ca firmele care fac reclamele proaste sunt ..cam aceleasi.

Leave a Reply