Chiar nu mai vine nimeni la casting?

Am scris deja 5 articole argumentate despre castingul pentru reclame tv, cu poze, filmulete si ma intrebam de fiecare data, retoric desigur: Chiar nu mai vine nimeni la casting? Intreb si acum pentru ca, dupa cum veti vedea din spoturile si capturile de mai jos, in reclame apar mereu aceiasi oameni.

Luna trecuta s-au difuzat simultan, uneori in acelasi calup publicitar, doua reclame, la Bancpost si la Leroy Merlin. Interesant faptul ca in ambele reclame aparea acelasi personaj, in reclama pentru Leroy Merlin chiar avea dublu rol.

Pe domnul din imagine l-am vazut prima data in reclama pentru berea Neumarkt, vi-l amintiti desigur pentru replica geniala care avea sa devina viral: Domnu`, va servim un parafiltrat? Ei bine, de la endorser pentru bere a trecut la detergenti, mai exact l-am vazut in reclama Bonux.

Tot in luna martie, dar pentru o scurta perioada s-a difuzat reclame Baumax. Replica lui era: Cand ma vad, toate fetele sar pe mine, parca am magnet. Fetelor dati click pe link pe propria raspundere. De cateva zile acestui Fat Frumos i s-a mai dat o sansa, asa ca in reclama pentru vopseaua Duraziv joaca rolul de zugrav.

Ma deranjeaza la maxim reclama Parasinus vanatorii de raceala. Cu toate acestea nu am putut sa nu remarc prezenta in acest spot a unui personaj despre care am mai scris pe blog. Viore, specialist in malt a aparut in reclama Golden Brau dar si in reclama la bere Ciuc. Acum nu stiu daca durerile de cap se datoreaza consumului excesiv de bere, sau a racit pentru ca a baut bere rece, oricum il ajua vanatori de raceala cu un Parasinus.

13 comments to Chiar nu mai vine nimeni la casting?

Leave a Reply