Citroen copiaza reclamele Logan

Am vazut zilele trecute pe youtube cele doua reclame la Dacia Logan pentru Maroc. Daca nu le-ati vazut inca, va doresc vizionare placuta:

Faptul ca Loganul pentru Maroc nu vine echipat cu senzori de parcare sau cu alarma conteaza mai putin. Va rog sa priviti acum spotul celor de la Citroen:

Asadar, seamana sau mi se pare mie?

8 comments to Citroen copiaza reclamele Logan

 • Pai eu stiam ca Renault e partener cu Dacia 😕

 • Reclame Tv

  Asa este, dar nu inteleg ce legatura are afirmatia ta cu articolul de mai sus, unde este vorba de Citroen.

 • Facute tot de francezi. Poate chiar aceeasi firma de publicitate. 😉 dar mi se pare super tare reclama.

 • Salutare. Nu m-am inspirat de la tine, deci te-ai inselata in privinta asta. M-am inspirat de aici http://www.dailybusiness.ro/stiri-auto/citroen-trage-cu-ochiul-la-o-reclama-dacia-video-58602 deci nu ai dreptate

  „blogosfera anonima” – Eu am depasit pragul de 1000 unici pe zi, 320 ma urmaresc pe twitter, 350 pe facebook asa ca vreau sa vad si statisticile tale daca te bati cu pumnul in piept ca tu esti foarte cunoscut in blogosfera romaneasca

 • Reclame Tv

  In primul rand cei de la Citroen „s-au inspirat” din reclamele Dacia, asta pentru cultura ta generala. Desi pe dailybusiness spune clar acest lucru, la tine pe blog titlul sugereaza exact contrariul si asta spune multe despre nivelul tau de inteligenta.
  Nu ma bat cu pumnul in piept, am spus doar ca te vei afunda in anonimat pentru ca nu citezi sursa. Si inca ceva: nu ma intereseaza ce trafic ai pe blog, deci n-ar trebui sa te intereseze nici pe tine cat trafic am eu. De altfel, daca n-ai fi avut IQ-ul sub 50 ti-ai fi dat seama si singur ca nu cumpara nimeni spatiu de reclama pe un blog fara trafic.

 • Reclame Tv

  Ma bucur pentru tine ca ai citit tot ce-am scris mai sus si ai modificat la tine pe blog tot articolul, inclusiv titlul.
  Ma bucur pentru mine ca nu m-am inselat in privinta ta. Faptul ca nu ai citat sursa, si mi-ai sters comentariul de la tine de pe blog spune multe despre tine.

 • Alexandru

  Buna, constantin! Am citit articolul tau de mai sus! in afara de sursa citata, dailybusiness, mai ai si alta sursa pentru acuzatia de plagiat [„inspirat”] de mai sus? am intrat pe dailybusiness si am vazut ca nici ei nu au o sursa citata.

  am facut o analiza plecand de la incalcarea drepturilor de autor si am aplicat teoria pe acest caz, dar profesoara mi-a sugerat ca Daily Business nu este tocmai o sursa credibila pt ca este doar un site/blog de business. Stii cumva daca a fost intentat vreun proces sau daca vreun ziar mai serios a scris ceva despre acest plagiat?

  sper ca-mi poti da un raspuns care sa ma ajute!
  iti multumesc!

Leave a Reply