Dedeman, sfaturi practice

dedeman

„Tu intinzi rufe pe calorifer, el o intinde la meci? Schimba macar caloriferul!”

Ca cei de la Dedeman au texte tampite se vede cu ochiul liber, e plin internetul de comentarii pe seama lor. Am crezut ca dupa marea rebranduire, cei de la Dedeman vor schimba si creativii, nu doar culorile.

Revenind la mesajul de pe panou inteleg de aici ca oamenii, vara isi usuca rufele pe calorifer. Dar de ce-ar face asa ceva? Afara sunt 30 de grade, nu e mai simplu sa le intinda pe balcon? De ce ar porni cineva centrala de apartament ca sa-si usuce rufele pe calorifer? Presupunem ca afara e iarna si daca intindem rufe in balcon, ingheata. Bine, le punem pe calorifer in casa. Pai daca am calorifer, de ce sa-l schimb?

Desigur, cei de la Dedeman au vrut sa faca o gluma prin acest joc de cuvinte, dar nu le-a iesit. In primul rand, cand o femeie e plictisita, obosita si fara chef de viata, isi gaseste refugiul intr-adevar, in shopping sau la Spa. Niciodata nu va da fuga la Dedeman sa-si cumpere calorifere. Merge la cosmetica, masaj sau la Mall. Presupunand prin absurd ca-si schimba caloriferul, sotul n-o sa mai plece la meci?

2 comments to Dedeman, sfaturi practice

Leave a Reply