Despre barbierit si depilat in reclame

Mi se pare doar mie, sau in reclamele Gillette barbatii care se barbieresc nu au deloc par pe fata? Intreb asta pentru ca de cate ori vad reclamele lor la tv, barbatii au pe fata doar spuma sau gel … pe obrazul proaspat barbierit.

Dar femeile care apar in reclamele pentru crema depilatoare Veet? Ele ce epileaza de fapt? Ca mie mi se pare ca sunt gata epilate.

Ce barbieresc barbatii de fapt? Spuma?

Mi-ar placea sa vad un barbos ca in reclamele Marlboro care isi da cu gel pe obraji, dupa care se barbiereste cu Gillette si in urma ramane un obraz neted, ca un fund de copil mic. Si asta dintr-o singura miscare, ca la televizor. Adica, daca tot esti cel mai tare din parcare, arata-ne frate live ce poate aparatul cu n-spe lame. Daca actorul vine gata barbierit si isi aplica pe fata un strat de spuma, dupa care da cu Mach 3, faptul ca aparatul da spuma jos nu ma convinge sa-l cumpar. Eu vreau sa vad cum taie parul de pe barba, nu cum inlatura spuma.

Ce epileaza femeia din reclama Veet?

Aceeasi problema si in reclamele la crema depilatoare Veet. Desigur, spre deosebire de reclamele Gillette unde nu este nimic iesit din comun sa vezi un barbat barbierindu-se, in spotul pentru Veet este dizgratios sa vezi o femeie frumoasa cu marar pe picioare. Dar asta nu inseamna ca prostesti pe cineva aducand la filmari o femeie gata epilata care isi da cu crema depilatoare pe picioare. Femeile care sunt in target si vad acea reclama la televizor ar trebui sa inteleaga ca daca folosesc acel produs, chiar scapa de par.

Despre Gillette si felul in care comunica ei un reclame am mai scris. Din pacate nici de data aceasta nu am gasit reclamele pe youtube, ceea ce inseamna ca cei care se ocupa de imaginea acestor branduri in online nu-si fac treaba cum trebuie. N-ar fi prima data si din nefericire nu sunt singurii.

10 comments to Despre barbierit si depilat in reclame

  • Daca ar avea ceva par pe fata sau pe picioare s-ar vedea cat de eficiente sunt produsele lor. Ei nu vor sa riste asta. :))

  • carrera

    Acum lasand la o parte mesajul neinspirat din reclamele Gillette numai un puber sau un barbat care este lipsit de pilozitate poate sa afirme ca aparatele de la Gillette nu sunt fiabile.

  • Daca nu aveam masina de ras electrica + Gilette Fusion Plus nu faceam fata. Sau poate faceam dar schimbam lamele de cel putin 2 ori pe luna. Si nu sunt deloc ieftine.

  • Rad dude. La femei cel putin nici nu arata concret ce fac, decat ca intr-un minut sunt epilate gata. Logic ca nu rade nimeni nimic…

  • hmmm mi-ai luat ideea de articol. De mult il coceam 🙁 …

  • sorin

    sa fie . arata pielea de parca sint bebelusi la prima trecere de lama e ca la cosmatice pentru femei si crema iti face un ten si ea are doar 19 ani cind de fapt asa e tenu ei deci nu arata femei la 50 de ani . deci si cu rasu e la fel baiatu e ras cam cu 2 ore inainte la brici sau cu o masina reglabila cu la ma obisnuita sau chiar cu ce face reclama si au ce rade ma sofisticata ma o fi stricata ma dupa 23 de ani de barbierit e limpede ca imi dau seama ca e minciuna sfrintata rau .si m-am barbierit cu mah trei si char e simpatic da cu 5 lame fusion e ca lama din spate mereu imi facea taeturi pe degete trebuia sa ma feresc de ia deci faliment am abandonat si cele cu trei deoarece o trecere inseamna trei treceri de lama clasica deci trei treceri 9 treceri de lama clasica deci am luat un mercur progress si am rezultate excelente am renuntat si la creme si chesti de dupa ras contin cortizon deci sapun cu glicerina si ulei de masline si ok fata de bebelus si nici o iritatie.si bupa ras apa rece cu argint in ea pun bratara si sint ok .sa nu itit si pamatufu de bursuc face toti banii e super.

Leave a Reply