Gusturile nu se discuta

In perioada interbelica Bucurestiul era Micul Paris, iar Matache macelaru` era un comerciant care vindea mezeluri si preparate din carne, respectat si apreciat de toti cei care-i treceau pragul. Isi trata intotdeauna clientii cu respect si era un fin cunoscator al artei culinare.

Ce are in comun Matache macelaru` din secolul trecut cu Matache macelaru`din reclama de mai jos?

Analizand imaginile, nu prea au nimic in comun. Vanzatorul din reclama e bagacios (cauta in sacosa clientului), badaran, se rasteste la bietul client si-l face de doua parale.

In trei ani de cand ruleaza pe tv s-au scris multe articole, asa ca nu am decat un singur comentariu de facut: nu stiu cati dintre voi ati bagat de seama, dar clientul din reclama iese din magazin fara sa cumpere nimic.

Pe principiu „gusturile nu se discuta”, cei de la Murfatlar au scos o reclama care seamana izbitor cu cea prezentata mai sus, doar ca aici, clientul papa-lapte este inlocuit cu Ionut (Pitbul) Atodiresei. Avem de-a face si in acest spot cu un vanzator atoatestiutor care da sfaturi si recomandari, dar pe un ton mult mai prietenos.

Au ceva in comun cele doua reclame sau mi se pare mie?

4 comments to Gusturile nu se discuta

Leave a Reply