In Piatra Neamt sunt doua Mall-uri

In Piatra Neamt s-au construit doua Mall-uri. Toata lumea bucuroasa nevoie mare ca in sfarsit am intrat si noi in randul lumii. Avem partie de ski pe care nu schiaza nimeni, avem telegondola, avem Sala Polivalenta la care se lucreaza de vreo 10 ani, avem stadion cu nocturna dar echipa Ceahlaul este in divizia B, adica joaca ziua … Mall ne mai lipsea.

Dupa cum va spuneam, ni s-au construit doua Mall-uri. Conceptul de Mall a fost prost inteles de micii afaceristi din Piatra Neamt, astfel toti pietarii, toti neica nimeni si toti bisnitarii de Europa-Doraly si-au inchiriat stand la Mall. Cu timpul si-au dat si ei seama ca lumea care vine la Mall nu vrea turcisme sau chinezarii, asa ca si-au luat marfa si s-au intors de unde plecasera, adica in bazar.

Acum in cladirea pe care scrie Forum Center functioneaza Directia de Taxe si Impozite, Evidenta Populatiei, Permise si Pasapoarte, fiecare cu etajul ei.

Probabil din acest motiv ne-au facut doua Mall-uri, ca sa ne putem bucura atat noi cat si turistii de un shopping reusit, de o masa sau de un film bun. Doar ca nici cel de-al doilea Mall nu ofera cele enumerate de mine mai sus.

Noi ca noi, ca ne-am obisnuit, dar cand intra turistul rupt de foame si constata ca desi se afla intr-un Mall nu-si poate astampara foamea sau nu poate vedea un film, cam ce parere isi face?

Ca sa inteleaga toata lumea, iata cum stau lucrurile:

In weekend parcarile Mall-urilor din Iasi si Bacau sunt pline de masini cu numar de NT. Lumea vine la aceste Mall-uri pentru ca reducerile sunt reduceri, poti manca ceva rapid, ieftin, cald si gustos, sau pur si simplu poti vedea un film 3D. La Piatra Neamt avem doua Mall-uri dar nu au cinematograf, iar magazinele de firma ne-au cam ocolit.

Cand o sa avem si noi in Mall-ul din Piatra Neamt asa ceva?

Leave a Reply