Ionel Craciunel, Lumea noastra esti tu

Urmaresc reclamele celor de la Cosmote si-i vad in fiecare campanie pe care o lanseaza cum incearca sa se pozitioneze pe piata. N-o sa analizez felul in care o fac pentru ca, din punctul meu de vedere nici cei de la Cosmote nu stiu ce vor.

Prin reclamele pe care le-au lansat in decursul timpului au incercat sa se adreseze adolescentilor si tinerilor. Acestia au fost initial publicul tinta, asta pana de curand, pentru ca cei de la Cosmote si-au largit orizonturile. Noul publicul vizat, persoanele cu deficiente, intarziatii mintal ca sa ma exprim elegant si sa nu jignesc pe nimeni.

Anul trecut de sarbatori Cosmote a avut o reclama tv, amuzanta sustin unii, in rolul principal Ionel Craciunel, cel mai mare fan al Craciunului, al convorbirilor interminabile si al sms-urilor.

Cica toti avem un prieten asa. Asa cum? Asa de atent la detalii, politicos, sau asa de redus mintal si de prost informat?

Sincer, refuz sa cred ca inca mai exista oameni care nu au auzit de ofertele tentante pe care le au TOATE relelele de telefonie mobile. Zeci sau sute de minute nationale, miliarde de minute in retea si catraliarde de sms-uri, asta vedem in toate reclamele companiilor de telefonie mobile. Se pare totusi ca exista si astfel de ionei craciunei, altfel nu inteleg de ce zilele astea, Cosmote a mai scos o reclama.

Reclama Cosmote cu Danut

Spotul inca nu a fost incarcat pe youtube, cand apare il pun pe blog si-l comentez.

2 comments to Ionel Craciunel, Lumea noastra esti tu

Leave a Reply