Mare om, mare caracter, … mare magician

Nu stie de ce este perfectionist, nu stie cate zambete exista, nu stie sa spuna te iubesc in toate limbile, nu stie sa repare prizele cu ochii inchisi, nu stie unde se grabesc melcii, nu stie sa piloteze nave spatiale, … dar stie ce bea.

Privind mai bine spotul imi dau seama ca degeaba stie el ce bea, daca eu, tu, telespectatorii, targetul, nu stim ce bea. In reclama, la un moment dat baga mana drepta in buzunar, iar in scena urmatoare tine un pahar de suc in mana. Mare om, mare caracter, … mare magician.

In cele 3 reclame tv cat si pe panourile Tymbark pe care le-am vazut la metrou, descrierea lui Mihai Petre este profesor dans sportiv. Asta e cel mai important lucru de spus despre el? Ca e profesor de dans? Asta il recomanda pentru promovat sucuri naturale? Ar trebui sa am mai multa incredere stiind ca Tymbark a trecut de evaluarea riguroasa a unui profesor de dans sportiv?
De fapt de cand a aparut Nadia Comaneci in reclama la margarina, promovand-o drept micul dejun al campionilor, nu ma mai mira nimic.

Si inca ceva, poate sunt rautacios dar nu ma pot abtine: am vazut reclamele Tymbark suc de portocale, astept si spotul Tymbark 100% lamaie cu Mihai Petre in rolul principal.

10 comments to Mare om, mare caracter, … mare magician

Leave a Reply