No hai la un Lays cu gust ardelenesc

De obicei cand aud in pauza publicitara expresii de genul „din inima Ardealului” sau „asa cum doar ardelenii stiu sa faca”, imi vin in minte arhicunoscutele reclame la pate-uri sau lactate. Ei bine, de curand am mai auzit una: „gust ardelenesc”.

Bani de reclama n-au mai avut asa ca cei de la Lays, pentru ca despre ei este vorba, au folosit pentru promovarea acestui nou produs de care sunt foarte mandri … o reclama mai veche. Nu s-au obosit nici macar sa puna o voce de ardelean autentic, asa ca „no hai la un Lays” rostit cu accent fals imi zgarie timpanul.

Nu ma mai mira nimic, asa ca astept cu mare interes urmatoarea reclama Lays cu gust moldovenesc. Poate intre timp fac rost si de buget pentru o reclama noua.

11 comments to No hai la un Lays cu gust ardelenesc

 • Roxani

  Hahahah!!! :)) Hai mai, au imbinat Ardealul cu pauza de la munca!! :))) Na, probabil aceasta reclama a avut atat succes incat au zis ca nu are rost sa faca una noua 😛 Zic si eu. Anyway..sunt fan al chipsurilor Lay’s, asadar, cu reclama ori fara, Lay’s rocks !!

 • Reclama nu e buna dar noul Lays da.

 • Alinutza

  E buuuuun si mama ce te mai pisca 😀 Lay`s gust ardelenesc ruleaza chiar daca n-au facut reclama special pentru ele

 • Musai a fi sa incerc si eu. Sa vad daca chiar are gustu de aici.

 • Eu am renunţat la chipsuri de ceva timp. Mi se par cam scumpe şi nici măcar nu’s săţioase. Prefer Bake Rolls cu pizza, sunt mult mai bune, şi ţin şi de foame !

 • Cei de la Pepsi, observant ca in Mexic oamenii nu pot sa pronunte usor „pepsi” ci mai degraba „Pecsi”, au schimbat numele produsului pe toate ambalajele importate in acea tara. uite o referinta aici: http://www.tuvez.com/videos/pepsi-now-selling-as-pecsi-in-mexico
  Se poarta, de ceva vreme, teribil de mult personalizarea produselor pe spatiul socio-cultural, in tot cu marketingul orientat inspre consumator. Si credeti-ma, da rezultate. (A se vedea si ultima campanie Pepsi de la noi http://www.iqads.ro/ad_15814

  Mno, imi pare rau doar ca cei de la Lay’s n-au avut un pic mai multa imaginatie si s-au limitat la „boia” ca fiind ardeleneasca.

 • TNH

  Mno, dacă n-au avut bani să caute un ardelean pentru trei cuvinte, atunci îs chiar de râsul lumii.

 • Razvan

  hahaha ce sec a fost no-ul ala …. chiar e trist can vezi ca nu dau 2 bani pe consumator …

 • MadMike

  Bai, la cate tampenii pot sa contina astea, eu refuz sa mananc. Numai cand m-am uitat odata cati sulfati, cata gelatina, ulei „vegetal” si alte tampenii contin am ramas masca. La gust da, sunt buni insa, ce te faci cand bagi „sanatate-curata” in tine.

  In alta ordine de idei, sfarsitul e penibil, si ma repet si eu, desi a facut-o TNH. Nimeni nu poate imita un ardelean veritabil! Asa ca… nu-mi place din partea mea are un minus.

 • paula

  is eu ardeleanca:)) Le-as zice cuvintele si pe gratis celor de la Lay’s numai sa fie veridica reclama.:))

Leave a Reply