Reclama Cosmote Spiridusul

Later edit: Pe fetita din reclama o cheama Anays. Mama ei tocmai mi-a dat un mare like la pagina de brand personal si pentru asta vreau sa-i multumesc.

Cosmote Romania a lansat o noua reclama care isi propune sa reitereze mesajul transmis prin platforma „Fluturele” continuand astfel comunicarea in directia “Timp sa ascultam”. Si in reclama Spiridusul, Cosmote ne indeamna sa-i ascultam pe cei din jurul nostru si ne arata cat este de importanta grija fata de cei dragi.

Au reusit sa transmita acea stare emotionala? Urmariti mai intai spotul si comentam dupa:

Eu sunt un parinte aflat momentan in concediu de crestere a copilului. Din punct de vedere financiar e mai bine asa, nu intru in detalii. Am un baietel care va implini un an saptamana viitoare, nu stie sa vorbeasca la telefon precum fetita din reclama Cosmote, dar un singur lucru pot sa va spun cu certitudine: simte lipsa mamei cat timp aceasta este la servici. Diferenta intre mine si femeia din reclama este ca eu sunt un parinte responsabil si constientizez acest lucru. De aceea, atunci cand vorbesc cu sotia la telefon nu-i spun lui Cosmin ca a sunat spiridusul, ci ca a sunat mama si-i dau telefonul sa-i auda vocea.

Mesajul campaniei „Cand ascultam, intelegem ce e cu adevat important pentru cei dragi” este bun, din pacate femeia din reclama Cosmote mi se pare usor aeriana si insensibila la problemele fetitei. Adica iti petreci zilnic timpul cu copilul si nu-ti dai seama ca acesta sufera ca celalalt parinte nu-l suna mai des?

29 comments to Reclama Cosmote Spiridusul

Leave a Reply