Reclama la rontanele

Specialistii in rontaiala recomanda Star. Incearca si rontanele.

Subcategoriile in care activeaza Star, respectiv popcorn, pufuleti cu arome, seminte si alune, sunt fundamental diferite una fata de cealalta din punct de vedere al motivatiei de consum.  Astfel, au fost create cele trei „planete” Star: Lumea Filmului (popcorn), Lumea Distractiei (pufuleti cu arome) si Lumea Naturii (seminte si alune). Prin lansarea de catre Star Foods – PepsiCo a celor doua Rontanele de cartofi (cu sare si cu pui) a luat nastere Lumea Bucuriei Star.

Odata cu lansarea rontanelelor de cartofi, cei de la Star Foods – PepsiCo au venit si cu o reclama. Foarte reusita, daca e sa ma intrebati pe mine, atat din punct de vedere al imaginilor cat si al sunetului. Nu stiu daca e cea mai buna reclama din 2010 dar cu siguranta prinde un loc pe podium.

Desi este o reclama animata, au reusit sa atraga in target si adultii, nu doar copiii si scolarii. Da, suntem un popor de mancaciosi, nu ne multumim cu mesele principale sau nu avem timp sa mancam la ore fixe si trebuie sa rontaim tot timpul ceva. Acestea fiind spuse, nu doar veveritele sunt experte in rontaiala.

3 comments to Reclama la rontanele

  • Reclama desi animata, avand ca personaj o veverita rontaitoare nu are in vedere doar atragerea unei categorii de public cu varste fragede , ci atinge un public mai larg, adultii carora animatia si discursul simpatic le place foarte mult incat sunt dispusi sa incerce un nou produs alimentar : rontanelele.
    Fie ca vorbim aici de pufuleti, alune, seminte sau popcorn, toate sunt rontanelele preferate atunci cand ne uitam la televizor.

  • anca

    Caut de ceva vreme si nu gasesc nicaieri cealalta reclama la Star, tot cu veverite, pe canapea, in fata televizorului…text ceva de genu’:”astia nu stiu cu mingea”….

  • […] SEO. Sa luam cateva exemple: dedeman-sfaturi-practice, reclame-constipate…si altele. Pentru Reclama la rontanele are aceasta Meta-description: “Desi este o reclama animata, au reusit sa atraga in target si […]

Leave a Reply