Reclame 3D sau o gluma proasta?

Desi a fost foarte mediatizata, lansarea primelor reclame tv in format 3D, mie personal nu mi s-au parut a fi chiar 3D.

Au dat comunicate de presa, au avut promotie (la 3 pungi de zahar primeai o pereche de ochelari 3D), pana si Pro Tv Magazin oferea ochelari 3D pentru a sustine aceasta lansare. S-a scris pe bloguri, in ziare, pe Facebook … toata lumea astepta evenimentul anului in publicitate. Concurenta tremura, Agentiile de Publicitate din Romania le tineau pumnii (deschisi), iar creativii asteptau momentul lansarii cu ochelarii 3D pe nas.

A venit si momentul mult asteptat, am vazut spoturile si nu m-au impresionat. Doua reclame mediocre, facute pe genunchi, foarte slabe, fara mesaj si cel mai important lucru, nu le-am vazut in format 3D. Nu stiu care a fost cauza, oricum, din ce-am mai citit zilele astea n-am fost singurul.

Ce m-a deranjat insa este faptul ca cei care trebuiau sa faca asta, adica sa se ocupe de postarea reclamelor pe youtube, au fost prea ocupati, probabil sarbatoreau. Sarbatoresc de ceva timp sau poate nu s-au trezit inca, deoarece nici macar azi, adica dupa 2 zile, nu s-au obosit sa incarce reclamele. Asadar facem mare tam tam in online, dam comunicate de presa, oferim ochelari 3D, dar uitam sa punem reclamele pe youtube.

Am avut parte anul asta de o gluma proasta din partea celor de la ciocolata Rom, sau nu, aia a fost o strategie de marketing. Stau si ma intreb si eu ca prostul, daca eu nu am putut vedea reclamele la zaharul Margaritar in format 3D, desi aveam ochelarii, toti cei care s-au uitat au zis acelasi lucru, intrebarea mea este: Au fost transmise 3D sau e tot o strategie de marketing?

M-am uitat sambata seara la stirile Pro Tv, tocmai pentru a vedea reclamele care urmau sa revolutioneze piata de publicitate din Romania. Ce am vazut eu ati vazut si voi, sau poate nu. Astept comentariile voastre.

2 comments to Reclame 3D sau o gluma proasta?

  • Nu stiu ce sa zic despre aceasta campanie de promovare, mie unu mi se pare apa de ploaie. M-am tinut sa vad reclama, dar se pare ca alte chestii mai importante mi-au ocupat timpul. Am mai vorbit si cu niste prieteni despre asta si am ajuns la concluzia ca este doar o campanie care nu va avea niciun rezultat favorabil pentru acest zahar(pe care doar o singura data l-am cumparat si nu se compara cu niciun alt zahar, avand o calitate slaba) si ca noi ne aflam inca la inceput cu aceasta tehnologie numita 3D. Sa ne amintim ca in mai, Diaconescu ne ameninta insistent cu DDD 3D.

  • avemblog.net

    Reclame 3D sau o gluma proasta? | Reclame TV…

    Desi a fost foarte mediatizata, lansarea primelor reclame tv in format 3D, mie personal nu mi s-au parut a fi chiar 3D….

Leave a Reply