Reclame marca Romtelecom

Romtelecom reclame

La prima vedere, textul din reclama Romtelecom pare o gluma proasta, facuta in photoshop. Unii poate nici nu au sesizat ca lipsesc niste litere din text.

„Ai neoie de un rstaurant?” este doar unul din mesajele reclamelor outdoor si indoor Romtelecom pentru campania 118.932. Ei sustin ca intentionat au „mancat” literele, tocmai pentru a accentua ideea de foame facand astfel legatura cu restaurantul.

„Ai nevoie de numarul unui avocat de divorturi?”, pe asta am inteles-o, mesajul e scris aliniat stanga dreapta, astfel incat cuvintele raman la distanta.

Acum ca s-a dezlegat misterul, am si eu un mesaj pentru creativii lui peste prajit: daca aceste mesaje sunt scrise pentru oameni, sa stiti ca nu toti au facut marketing in scoala. Cei mai multi vor continua sa creada ca aceste panouri sunt gresite si ca nimeni nu le-a verificat inainte de a fi tiparite.

5 comments to Reclame marca Romtelecom

 • emil giurca

  deci multam mult de tot … sa fiu al naibii de m-am prins de asta. De cateva saptamani tot vad reclama cu restaurantul si nu reusesc sa imi dau seama ce se intampla in ea (ce-i drept pe celelalte nu am avut ocazia sa le vad – sau poate mi-au trecut prin ochi dar nu le-am retinut intocmai pentru ca erau scrise corect).

  si mai lucrez si grafica :(( :))

 • Lavinia

  daca nu vezi ambele reclame chiar nu ai cum sa iti dai seama la ce s-au gandit ei…

 • vlad

  Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat.
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

 • Da, reclama cu „rstaurant”-ul e o gaselnitza MULT prea inchisnovata, care isi rateaza tinta in mod penibil.

  Cred ca a fost nevoie sa scoata un anume numar de idei si, cum asta e o problema pt advertiserii romani, au stors tot ce au putut.

  E amuzant cum reusesc de fiecare data sa dea cu oistea-n gard. Daca m-ar intreba cineva de ce, as spune ca este de la lipsa de citit carti fara poze, care sa stimuleze inteligenta si imaginatia la varsta potrivita.

 • Asta e reclama facut doar pentru oameni desteti mai … ce nu intelegeti!? :)))
  Am si eu neoie, „imi dai si mie 3 lei!?”

Leave a Reply