Reclame romanesti cu vedete bine platite


Daca ai un produs prost, controversat sau de care nu a auzit nimeni si pe care nu reusesti sa-l vinzi, promoveaza-l printr-o reclama tv. Pentru a avea succesul asigurat ai grija sa folosesti in reclama o vedeta, animale de companie sau copii.

Cam la asta se rezuma publicitatea din Romania.

Si pentru ca uneori o poza nu face cat o mie de cuvinte, voi detalia.

Nadia Comaneci in reclama la margarina Rama

In tarile dezvoltate exista programe de educare a populatiei cu privire la alimentatia sanatoasa si sport, iar la noi, sportivi de talie mondiala fac reclama la margarina. Oare Nadia Comaneci, campioana mondiala, olimpica …, care traieste in SUA, chiar nu mai are cu ce-si plati facturile la utilitati de a ajuns sa faca reclama la margarina?

Emilia Popescu in reclama Activia

Actrita Emilia Popescu apare in reclama Danone unde ne recomanda o portie zilnica de Activia care ajuta la reglarea sistemului digestiv.

Mihaela Radulescu in reclama Elit

Mihaela Radulescu este o femeie care promoveaza stilul de viata sanatos, dar in spotul de la Elit infuleca hulpava dintr-un sandwich. Daca cineva are impresia ca Mihaela arata asa (fizic ma refer) datorita salamurilor, carnatilor si preparatelor Elit, se inseala amarnic.

Pentru creduli
N-am nici cea mai mica urma de indoiala ca exista persoane care cred tot ce vad la televizor. Faptul ca vedetele de mai sus au ales sa-si asocieze imaginea cu aceste branduri nu inseamna ca ele si folosesc sau consuma aceste produse.

Cu toate astea …
Mamicile care au vazut reclama la margarina vor da buzna in magazine si vor cumpara Rama, pentru ca si Nadia ii da copilului ei „micul dejun al campionilor”. Toate grasele, constipatele si balonatele care au vazut reclamele Danone vor cumpara Activia pentru ca doar acest iaurt le rezolva problemele de tranzit intestinal. Unele femei vor incepe o cura de slabire … cu Elit, pentru ca, nu-i asa, si Mihaela Radulescu mananca salamuri, si uite ce bine arata.

Prezenta acestor vedete in reclame va influenteaza in vreun fel decizia de a achizitiona un produs? V-a convins Nadia ca margarina Rama este micul dejun al campionilor?

6 comments to Reclame romanesti cu vedete bine platite

 • Nu, eu nu mai consum margarină de foarte mulți ani, deci nu. În general, faptul că vedetele folosesc anumite produse în reclame nu mă convinge. 🙂 Și dau și un exemplu, că-s fată … Andra are chestiile alea de la Garnier sau la ce face reclamă .. ”pentru că meriți” bla bla. Greu mă las convinsă de o reclamă, și mai ales de una în care apare o vedetă – pentru că știu că e doar plătită să facă asta și nu folosește deloc produsele cărora le face reclamă …

 • Reclame Tv

  Faptul ca am cititori inteligenti, care fac deosebirea intre reclama si adevar, nu poate decat sa ma bucure.

 • Ioana

  Sa inteleg ca daca citim articolele si nu suntem de acord cu niste aspecte, … suntem ne-inteligenti? Trista perspectiva.

 • Reclame Tv

  Imi pare rau daca asta crezi, oricum mesajele tale vor ramane pe blog.
  Atata timp cat parerea diferita este si argumentata, n-am nici un fel de problema.

 • V-a convins Nadia ca margarina Rama este micul dejun al campionilor?
  Buna intrebare. pe mine deloc. fie vorba intre noi, de ce se face reclama la rama dar de unt – care sanatos nu zice nimeni nimic. De ce se face reclama la zuzu si nu zice nimeni ca provine de la vaci unguresti si ca fermierii de langa alba iulia arunca laptele la porci. vezi, totul merge bine

 • […] Tymbark a trecut de evaluarea riguroasa a unui profesor de dans sportiv? De fapt de cand a aparut Nadia Comaneci in reclama la margarina, promovand-o drept micul dejun al campionilor, nu ma mai mira […]

Leave a Reply