Romanii sunt creativi

Anul trecut prin octombrie ne-a oferit senzatii tari romanesti, atat de tari incat a renascut patriotismul in noi. Nu a fost rebranding asa cum s-a crezut la inceput ci o campanie foarte bine gandita despre care, cu siguranta studentii vor citi in viitoarele manuale de marketing.

Rom, unul din brandurile-simbol ale Romaniei, lanseaza la sfarsit de an o campanie de schimbare a imaginii tarii noastre pe internet.

Dupa articolele si emisiunile din Franţa si Italia care au ofensat o Romanie intreaga, acum suntem pusi la colt si pe Internet. Cauta pe Google „romanii sunt” si vei primi sugestii automate care l-ar jigni chiar si pe cel mai indiferent roman. Daca nu crezi, da click pe filmuletul campaniei:

Nu toti romanii sunt prosti, gainari, hoti sau gunoaie. O parte din romanii pe care-i stiu eu sunt primii pe google, altii sunt creativi, inteligenti, talentati, amuzanti, frumosi, sociabili, culti, senzationali, haiosi si inovatori. Romanii sunt oameni buni.

Vestea buna e ca putem schimba asta. Sau cum scria Zoso, romanii sunt mai buni decat crede Google.

Later Update:

Pentru a sprijini modificarea sugestiilor de cautare in motorul Google, cei care au timp si stapanesc bine engleza, franceza …, ar putea scrie un articol cu titlul „Les roumains sont intelligents” sau „Romanians are smart”.

16 comments to Romanii sunt creativi

Leave a Reply