Romtelecom Familia Telcu (Bundy)

Toată lumea a vazut reclamele animate la Clicknet cu Familia Telcu. Nu mai stau sa le analizez pe toate ca nu merita, si in plus e plin internetul de comentarii negative la adresa lor. Ultima din serie mi-a atras atentia in mod deosebit.

Telcu senior sta pe canapea in timp ce membrii familiei trec pe rând prin spatele lui, întinzând mâna după bani. Primul este baiatul care, cu mana intinsa, pune intrebarea: “Cine duce mai departe numele Telcu?”  Cum sa-l refuzi cand el pune o astfel de intrebare? Evident ca si-a sensibilizat tatal, motiv pentru care primeste de la acesta o bancnota.

Apare si fetita, tot cu mana intinsa dupa bani, punand si ea o intrebare de genul: “Cine duce mai departe inteligenţa Telcu”? In caz ca nu ati vazut reclama, fetita este blonda, asa ca aici au nimerit-o, inteligenta Telcu e pe maini bune.

Apar pe rand sotia, care va duce mai departe „frumusetea Telcu”, soacra, broasca testoasa, … si toti primesc bani.

Scena asta cu impartitul banilor mi-e foarte cunoscuta. Nu cumva a fost „imprumutata” din serialul Familia Bundy? Bine, nu in totalitate, au avut grija sa puna in locul cainelui o broasca testoasa.

Update: A aparut in sfarsit pe youtube reclama la Clicknet cu familia Telcu. Priviti cu atentie si veti vedea asemanarea:

8 comments to Romtelecom Familia Telcu (Bundy)

Leave a Reply