Un an de blog, un an de Reclame Tv

Salutare prieteni!
Astazi 2 iulie blogul Reclame Tv implineste un an si cu aceasta ocazie vreau sa va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine, cititori fideli, comentatori dar si celor aflati in vizita.

Am creat acest blog la inceputul lunii iulie anul trecut cu scopul de a analiza reclamele de la televizor. Desi am terminat facultatea de marketing, specializarea marketing, analizele sunt facute din punctul de vedere al omului obisnuit, consumator de publicitate, nu al unui marketer.

Am incercat in acest an prin comentariile si analizele mele ironice sa-i fac pe cei din agentii, pe creativi si copyrighteri sa constientizeze faptul ca publicitatea din Romania se indreapta intr-o directie gresita.

Am scris 175 de articole care au generat 1051 de comentarii aprobate si 3740 de comentarii care nu-si aveau rostul (trolli, seo-spameri, frustrati, nemultumiti de analizele facute, prost crescuti, analfabeti …) si in consecinta au fost marcate drept spam si apoi sterse.

In incheiere as vrea sa multumesc celor de la VALVIS-HOLDING si agentiei ONMedia pentru contractele de publicitate oferite si mai ales pentru increderea pe care mi-au acordat-o.

Zilele trecute blogul a primit cadou de la Google un PR 4. Un cadou frumos dupa un an de munca, dar nemeritat daca vreti sa stiti parerea mea sincera.

Cam atat, ca nu vreau sa va plictisesc. Va invit in continuare sa sarbatoriti alaturi de mine si sa serviti virtual un pahar de sampanie.

14 comments to Un an de blog, un an de Reclame Tv

Leave a Reply