Uneori mi-as dori sa am o viata ca in reclamele tv

Imi doresc un telefon de ultima generatie, dar care sa aiba cel mai mic pret din Romania, in caz contrar sa mi se returneze de zece ori diferenta. As vrea sa-mi iau un laptop cu 1 euro, sa fiu in cea mai mare (sau in cea mai tare) retea si sa pot zbura liber pe net cu viteza luminii.

As vrea sa mananc la micul dejun doar lactate de tara facute ca odinioara, pate dupa o reteta care respecta traditia si mezeluri care-mi dau energie pentru intreaga zi.

Datorita pastei de dinti numarul 1 in lume pe care o folosesc, as avea dinti de castor, iar parul din cap ar fi mai des ca blana de urs gratie samponului care ma scapa de matreata. Hainele mele ar fi mereu curate datorita detergentului care scoate cele mai frecvente 99 de pete, dar si al balsamului de rufe (la litru) pe care-l car dupa mine chiar si la concerte.

Toaleta mea ar fi mereu curata si asta nu din cauza detartrantilor sau a solutiilor pentru curatat cat a faptului ca-mi place sa fac treaba mare in baia lui Paul. Cat priveste microbii si bacteriile din toaleta mea, acestia se parfumeaza cu odorizante.

Uneori imi doresc ca baietelul meu de 3 luni sa respire aer fara microbi si sa doarma linistit noaptea, doar ca asta nu se rezolva nici daca zugravesc apartamentul.

As vrea sa profit si sa ma pot bucura de toate acestea, dar din pacate ele sunt valabile doar in reclamele tv.

12 comments to Uneori mi-as dori sa am o viata ca in reclamele tv

Leave a Reply