Vreau sa fac banking. BCR si BRD sa se abtina

Despre birocratia din bancile romanesti si despre angajatii acestor institutii am mai scris in articolul Cu cine nu mai fac eu banking. Sunt satul de neprofesionalismul angajatilor de la BCR care uita mereu sa-mi spuna despre diverse comisioane.

Astazi, dupa aproape 10 ani de colaborare am decis sa renunt si la BRD. Nu stiu ce servicii ofera celelalte banci sau ce comisioane percep, un lucru stiu sigur: m-am saturat de BRD. Nu mai vreau sa platesc un comision imens de administrare card, m-am saturat de comisioanele de gestiune cont, retragere numerar, interogare sold, comisioane lunare si anuale… Nu mai pot cu atatea comisioane. Probabil toate bancile din Romania au aceste comisioane insa cele de la BRD intrec orice imaginatie.

Pentru ei, la fel ca si pentru companiile de telefonie mobila nu conteaza ca esti un client vechi, ca le-ai platit la timp birurile si comisioanele. Prin politica pe care o practica nu fac nimic pentru fidelizarea clientilor.

Acestea fiind spuse as vrea sa stiu cu cine faceti voi banking. Ce banca serioasa imi recomandati?

Comentariile gen: eu fac banking cu BCR sau cu BRD intra direct in spam.

7 comments to Vreau sa fac banking. BCR si BRD sa se abtina

 • ING. Este singura bancă OK din România. Cel puţin eu n-am avut probleme cu ei. Să nu mint, o dată n-am putut retrage bani din bancomat, pentru că nu avea, efectiv, decât hârtii de 100 de lei. În rest, nici o problemă cu ING. Şi Homebank e cel mai kick ass serviciu de Internet banking.

 • Reclame Tv

  Un vot de incredere de la Denisa pentru ING, multumesc. Comisioanele sunt multe, mari si stufoase?

 • Eu lucrez de vreo 5 ani cu cei de la Transilvania. Comisionele le poti gasi pe site-ul lor si desi pot fi similare cu ale altor banci pentru mine a contat mult profesionalismul lor. Serviciul de internet banking costa 1 leu pe luna si este OK, nu extraordinar.

 • Salut ! Eu ca şi student mi-am luat ING card student şi sunt foarte mulţumit…nu plătesc absolut nimic(niciun comision)…am chiar şi homebanking-ul gratuit.

  Acum nu ştiu ce vrei să faci tu cu cardul…pentru plăţi online ţi-ar prinde bine ING Web card(e dotat cu cel mai bun sistem de securitate)….dar dacă pur şi simplu vrei un card pe care să primeşti salariul, atunci ING card start e cel mai potrivit!

  Oricum, îţi recomand să arunci un ochi pe site-ul ING 🙂

 • Reclame Tv

  Multumesc Radu, se pare ca toti faceti banking cu ING. Am sa intru la ei pe site si am sa arunc o privire peste oferta si comisioane.
  Cardul il folosesc mai mult pentru plati online si cumparaturi.

 • Banca Transilvania – Banca oamenilor intreprinzatori!

 • […] animale doar la Libra Bank 21 aprilie 2011 Lasa un comentariu   Satul pana peste cap de BRD si ale ei comisioanele de gestiune cont, administrare card, retragere numerar, interogare sold, tot […]

Leave a Reply